Congresul European de Psihiatrie 2022 – EPA 2022

În perioada 4-7 Iunie va avea loc a 30-a ediție a Congresului European de Psihiatrie – EPA 2022. Evenimentul va avea loc la Budapesta, iar participarea se va face atât în format fizic câ și online.
Motto-ul acestei ediții este Conectarea practicii clinice și a cercetării pentru îmbunătățirea sănătății mintale în Europa.


Deseori în psihiatrie, practica clinică și cercetarea științifică sunt văzute ca entități separate. Totuși, progresul seminificativ în cercetare are la bază observarea cazurilor din practica clinică. De asemenea, descoperirile de bază ale științei au fost adesea susținute de cazuri clinice și de studii clinice puse în practică.


EPA 2022 reprezintă o ocazie de a accesa instrumente clinice de ultimă generație, de a învăța direct de la experții din domeniu, de a explora idei inovatoare în sănătatea mintală în cadrul unei comunități globale de profesioniști în domeniu.


Pentru mai multe detalii privind modalitățile de înscriere, data limită de trimitere a abstractelor și programul complet al congresului, vă invităm să accesați site-ul oficial al evenimentului accesând link-ul de mai jos

https://epa-congress.org/

3 mai 2022