Color Mind Garden

Preocuparea echipei Color Mind pentru sănătatea mintală include și atenția acordată relațiilor și nevoii umane de a trăi într-o comunitate în care experiențele personale să poată fi împărtășite și îmbogățite.

A învăța împreună din experiență este o cale sănătoasă de a trăi, relațiile noastre fiind o parte esențială din ceea ce suntem.

Pentru a veni în întâmpinarea acestor nevoi, Color Mind a deschis un nou spațiu – Color Mind Garden, un spațiu dedicat activităților de grup.

În acest fel, ne propunem să facilităm dialogul între cei care simt nevoia să învețe din experiența de viață a altora, să împărtășească propriile trăiri, să-și dezvolte creativitatea în situații relaționale dificile și mai ales să descopere valoarea grupurilor oferind suport celor implicați.


Color Mind Garden găzduiește:

 

Profesioniștii Color Mind sunt membri implicați în comunități internaționale preocupate de impactul pe care traumele individuale și colective îl au asupra vieții noastre, studiind tehnici terapeutice alături de personalități și organizații recunoscute pentru demersul acestora de a include dimensiunea spirituală în sănătatea mintală:

 

Toate acestea, alături de experiența de mai bine de 25 ani în sănătatea mintală, ne-au deschis către comunicarea sinceră, către explorarea dimensiunii spirituale a vieții și către nevoia de a învăța din experiențele celorlalți.

 

15 iunie 2023