Bridging Science and Spirituality – Program dedicat profesioniștilor din domeniul sănătății

Temple of the Way of Light – Peru organizează în perioada 13 – 24 Martie 2023 un program de healing și integrare dedicat profesioniștilor din domeniul sănătății.

Cui îi este adresat programul?

Acest program unic este conceput pentru medici, psihiatrii, psihologi, psihoterapeuti și alți profesioniști care își desfășoară activitatea în cadru medical. Se va acorda prioritate celor care au peste 10 ani de experiență în domeniul lor de activitate.

Cunoscând efectul profund pe care o persoană conștientă de sine îl poate avea asupra celor din jur, asupra pacienților, colegilor și comunităților, organizatorii au creat programul  pentru a aduce healing și creștere participanților, și astfel, sistemelor în care aceștia își desfășoară activitatea profesională.

Tehnicile de healing abordate în acest program au fost dezvoltate pentru a facilita analiza emoțiilor profunde, transformând mecanismele compensatorii conștiente și incoștiente, și oferind educație asupra integrării înțelepciunii indigene în sistemele convenționale de asistență medicală.

De ce este nevoie de acest program?

În anul 2019, Temple of the Way of light, a organizat împreună cu renumitul Dr. Gabor Maté un program dedicat profesioniștilor din sănătate. Cu aceasta ocazie a ieșit la suprafață o realitate comună atât participanților cât și organizatorilor: acumularea de stres profesional și de traume neintegrate. A devenit clar faptul că din motive culturale, sistemice și personale, profesioniștii din sănătate nu recunosc impactul pe care îl are munca asupra lor. Aceștia tind să fie slab informați asupra cauzalității, simptomelor și a implicațiilor aduse de probleme precum burnout-ul profesional. Chiar și cei care au cunoștințe despre aceste subiecte găsesc a fi dificilă menținerea unui nivel adecvat de îngrijire de sine.

“Am venit aici ca să îndrum un grup, însă, spre surprinderea mea, eu am fost cel care a fost îndrumat. Din primele momente, maeștrii Shipibo și-au dat seama de cât de mare nevoie de ajutor aveam ca să curăț traumele pe care le-am purtat toată viața. Am avut parte de cele mai profunde zile de vindecare din întreaga mea viață.” – Dr. Gabor Maté.

 

Informații despre programul organizat de Temple of the Way of Light regăsiți accesând link-ul de mai jos;

Bridging Science and Spirituality: Healthcare Professionals Healing and Integration Program

16 noiembrie 2022