Interdisciplinary Conference on Psychedelic Research 2020

În perioada 24-27 Septembrie 2020, oamenii de știință de renume din cercetarea psihedelică se vor întâlni „online” la Conferința Interdisciplinară de Cercetare Psihedelică 2020 – ICPR 2020.

ICPR este cea de-a patra conferință științifică internațională privind cercetarea psihedelică organizată OPEN Foundation  – Olanda.

ICPR 2020 este un eveniment academic ce se focusează pe cercetări științifice de înaltă calitate în domeniul psihedelic. Multe discipline academice aduc contribuții importante în domeniul cercetarii psihedelice iar ICPR își propune să conecteze aceste discipline și să faciliteze un dialog între domeniile academice și cercetătorii împlicați în studiul psihedelic.

Accentul se va pune pe cele mai recente descoperiri rezultate din cercetările clinice asupra  utilizării psihedelicelor ca tratament pentru tulburări mintale și nu numai.

 

Printre subiectele abordate

* Cercetări clinice și aplicațiile acestora

* Sănătate mintală

* Cercetarea în neuroștiință și conștiință

* Microdosing

 

Printre participanți întâlnim nume importante din lumea cercetării psihedelice:

Rick Doblin – fondator al Multidisciplinary Association for Psychedelic Studies (MAPS), Amanda Feilding – director al Beckley Foundation, Dr. Matthew W. Johnson – profesor specialist în psihedelice și în adicții la Johns Hopkins University School of MedicineIngmar Gorman – psiholog în cadrul Center for Optimal Living, Dr. Torsten Passie – profesor de psihiatrie și psihoterapie în cadrul Universitatii Goethe din Frankfurt, Dr. Ben Sessa – psihiatru consultant specializat în adicții, cu experiență vastă în cercetarea psihedelică în cadrul Imperial College din Londra, și mulți alții.

Clinica Color Mind va participa la acest eveniment, fiind reprezentată de către dr. Gabriel Cicu, dr. Cristina Dude și dr. Gabriela Grigore

 

 

24 septembrie 2020