Congresul Mondial de Tulburări Duale WADD, ediția III, Madrid

 

Specializarea terapeuților Color Mind pe teme de interes și utile pacienților clinicii continuă cu participarea la un nou congres, în luna iunie. Este vorba de cea de-a treia ediție a Congresului Mondial de Tulburări Duale (organizat de WADDWorld Association on Dual Disorders), unde vom fi reprezentați de o echipă mixtă: dr. psih. Gabriela Grigore și psih. Mihaela Maftei. 

 

Întâlnirea va avea loc în Madrid, între 19-22 iunie 2019, cu delegați din 70 de țări și conferențiari de top. Congresul își propune ca prin împărtășirea celor mai noi cunoștințe academice, rezultate ale cercetărilor și experiențelor clinice, să crească standardele de îngrijire a persoanelor ce suferă de tulburare duală. Aceasta reprezintă o situație clinică din ce în ce mai frecventă și care impune o schimbare de paradigmă în înțelegerea și managementul pacienților, centrată pe integrarea intervențiilor. 

 

Misiune și obiective

 

Modalități noi de lucru în cabinet, conștientizarea bolii în ansamblul ei și destigmatizarea în societate sunt principalele aspecte ce vor fi atinse în cadrul simpozioanelor, iar implicarea colegilor noștri în acest congres va fi un plus în munca din cadrul clinicii, cu pacienții ce poartă acest diagnostic. 

După eveniment vom reveni cu noi informații din domeniul tulburărilor duale.

23 mai 2019