Dragi medici, asistenți medicali, infirmieri,

În această perioadă vedem cum sunteți supuși unor presiuni enorme aduse de pandemia de COVID-19 și cum vă străduiți în fiecare zi să faceți față solicitărilor profesionale și sociale. Înțelegem că lucrați în condiții de stres major, care de cele mai multe ori generează temeri, dezamăgire, furie și, mai mult decât orice, sentimentul de izolare.

Ne dorim să vă oferim un spațiu în care să puteți vorbi liber despre toate aceste trăiri, în care nevoile voastre să fie prioritare și unde să simțiți că nu sunteți singuri. Oricât de dificil ar părea în ritmul ultimelor zile, este important să vă acordați un timp pentru a veni în contact cu emoțiile, dorințele și gândurile voastre, ca să faceți față cu bine noilor provocări.

Vă punem la dispoziție o echipă de medici psihiatri și psihoterapeuți pentru a vă oferi suport în această situație de criză. Întâlnirile se pot desfășura online sau telefonic și sunt gratuite și confidențiale.

Vezi echipa

Întâlnirile se pot desfășura online sau telefonic și sunt gratuite și confidențiale.
Este suficient să ne contactați la 021 313 25 14 / 0751 643 848. și veți fi pus în legătură cu un terapeut în cel mai scurt timp.
Alternativ, completați formularul de mai jos.Serviciile online nu sunt adecvate în cazul în care viața dumneavoastră sau a altei persoane este pusă în pericol.
În aceste situații apelați 112 sau mergeți la cea mai apropiată cameră de gardă.