Tratament Dependențe

Recuperarea din dependență presupune un proces de schimbare atât interior (abilități, atitudine, stil de viață) cât și exterior (familie, prieteni, mediu profesional etc). Profesioniștii clincii Color Mind sunt pregătiți să abordeze această tulburare în complexitatea ei, prin metode și modalități recunoscute în practica internațională ca exemple de bune practici – Interviu Motivational, Management de caz, Managementul contingențelor etc.

 
 

Cele mai noi programe de tratament pentru dependențe Structura programelor de tratament pentru dependență este permanent adaptată și îmbunătățită, pornind de fiecare dată de la vasta experiență clinică, de la lucrul cu pacienții nostri și având în vedere cele mai noi abordări care și-au dovedit eficiența în acest domeniu.

IMPORTANT: Informațiile împărtășite de către client în cadrul programului de tratament se află sub semnul confidențialității. Clinica Color Mind se angajează să nu dezvăluie aceste informații niciunei terțe părți. VEZI CLAUZE CONFIDENȚIALITATE

 

Vreau o programare