Curs de Formare Complementară în Psihoterapie Psihanalitică

 

Una dintre cele mai în vogă forme de psihoterapie, dar și cu valoare confirmată de rezultate, este psihoterapia psihanalitică. Aceasta este susținută de teoria psihanalitică și pleacă de la premisa că toți avem o parte inconștientă, ascunsă, care are un rol deosebit, influențându-ne gândirea, comportamentul, viața în totalitatea ei. Este un demers terapeutic care se concentrează pe procesele inconștiente așa cum se manifestă ele în comportamentul actual al clientului.

Datorită unei aplicări mai flexibile în comparație cu psihanaliza(din punct de vedere al numărului de ședințe, al lungimii terapiei și al cadrului terapeutic, în general), psihoterapia psihanalitică se adaptează mai bine necesităților, dorințelor și posibilităților fiecărui client în parte.

 

Formare Profesională

În formarea profesională a terapeutului, analiza personală și practica în supervizare sunt completate de formarea teoretică. Pentru aceasta din urmă, vă propunem Cursul de Formare Complementară în Psihoterapie Psihanalitică organizat de Fundația Româno-Olandeză pentru Psihoterapie Psihanalitică. Mai multe detalii regăsiți în linkul de mai jos:

http://www.fropp.ro/FormareDeBaza.php

 
4 martie 2019