Color Mind recrutează voluntari pentru Harm Reduction în cadrul festivalurilor în aer liber

De-a lungul ultimilor ani există un număr tot mai mare de tineri, și nu numai, care participă la evenimente mari de muzică, petreceri și festivaluri din întreaga lume. Aceaste evenimente axate pe muzică și arte sunt, de asemenea, o oportunitate de a avea o conexiune strânsă și autentică cu populația tânără.

Ne-am inspirat din experiența proprie și din eforturile depuse de alte entități precum MAPS – Multidisciplinary Association for Psychedelic Studies, Zendo Project, Energy Control, Dance Safe, Kosmicare etc. Considerăm că este o nevoie profundă de creștere a gradului de conștientizare, compasiune și educație comunitară în jurul experienței transformaționale pe care o poate oferi un festival.

În anul 2016, Color Mind a dezvoltat un proiect pilot de Reducere a Riscurilor asociate consumului de substanțe psihoactive (Harm Reduction) în cadrul festivalurilor în aer liber din România.

Ca urmare a acestei experiențe, Clinica Color Mind va continua proiectul, participând la festivalurile în aer liber organizate în 2017, în România. În acest an, participarea noastra va fi mai completă, adăugând și alte intervenții de tip Harm Reduction.

Obiectivul general al proiectului

Reducerea Riscurilor cauzate de consumul și abuzul de substanțe psihoactive în cadrul festivalurilor în aer liber din România, prin intervenții de informare, educare și conștientizare.

Profilul voluntarului

Voluntarul ideal este interesat de muzica electronică și de viața de noapte. Îi place să participe la festivalurile în are liber, doarme în cort și iubește natura. Este o persoană motivată, implicată, care se cunoaște pe sine, cu o atitudine lipsită de etichete, dechisă către dezvoltarea proprie, și cu dorința de a ajuta și suține comunitatea festivalieră.

Cerințe minime

 

Dacă ești interesat, completează formularul de mai jos si trimite-l la office@color-mind.ro, până pe 10 Mai 2017.

Și noi te contactăm!

FIȘĂ PERSONALĂ VOLUNTARI

2 mai 2017