Color Mind a participat la Congresul Clubului Regal al Medicilor

În perioada 14-15 Octombrie 2016,  a avut loc Congresul Clubului Regal al Medicilor, eveniment de excelență în peisajul medical Românesc, organizat sub Înaltul patronaj al Majestății Sale Regele Mihai I, la București.

Congresul Clubului Regal al Medicilor este un forum global pentru  specialiștii implicați în schimbul de idei, provocări, inovație și formare în sănătate.

Este o întâlnire creditată EMC, între specialiștii care împărtășesc aceleași valori și armonie, speakeri Români și străini, din peste 20 de specialități: obstetrică- ginecologie, imagistică, medicină de laborator, ortopedie, psihiatrie, gastroenterologie, ORL, oftalmologie, neurologie, neonatologie, pediatrie etc.

Prin reprezentanții săi, clinica Color Mind a fost invitată să se alăture acestui demers multidisciplinar.

Astfel, Dr. Psih. Cristina Dude a participat la sesiunea de Obstetrică-Ginecologie, unde a discutat despre importanța integrării componentei de sănătate mentală în îngrijirea de rutină a femeilor însărcinate, iar Dr. Psih. Ana-Maria Iordache a participat la secțiunea de Neuroștiinte – secțiune dedicată studiului conștiinței, prezentând lucrarea „Mintea încorporată”, în care a descris dintr-o perspectivă psihanalitică felul în care mintea și corpul unui om functionează ca două fațete ale aceluiași întreg, și cum cuvintele declanșează într-un interlocutor, pe lângă o experiență psihică, și una fizică.

 

 

11 noiembrie 2016